Stadsvilla - Villa Willem II

Op een bijzondere locatie in het centrum van Den Haag, op de grens tussen het Willemspark en de Archipelbuurt, ligt aan de Schelpkade een ruim terrein van 600 m2 met daarop gevestigd een voormalig schoolgebouw. Het bestaande gebouw wordt grondig gerenoveerd, waarbij aan de achterzijde een stijlvolle veranda wordt toegevoegd met uitzicht over de tuin. Op deze wijze ontstaat er een ruime vrijstaande villa met een bijzondere gevelbreedte van 12 meter en een oppervlakte van ca. 350 m2.

De verkeersluwe Schelpkade ligt parallel aan de Nassaulaan en vlakbij de Frederikstraat en Denneweg waar zich diverse winkels en uitstekende horecafaciliteiten bevinden. Tevens bevinden er zich verschillende kinderdagopvangmogelijkheden en de Haagse School Vereniging is gevestigd in de nabijheid van de Schelpkade. Uitvalswegen richting het Scheveningse strand en de Utrechtsebaan zijn goed bereikbaar, alsmede verschillende verbindingen met het openbaar vervoer.

Centacon combineert in dit project haar 25 jaar lange ervaring van hoogwaardige renovatie met de wensen van de toekomstige eigenaar van deze villa. Bent u benieuwd geworden naar deze bijzondere locatie voor uw toekomstig droomhuis, inclusief tuin en parkeergelegenheid op eigen terrein, dan kunt u contact opnemen met Centacon B.V. of de website van Estata consulteren.

Alle rechten voorbehouden.
Aan de genoemde metrages en impressies zijn geen rechten te ontlenen

TE KOOP

Centacon B.V.
070-360 14 91
info@centacon.nl

ESTATA Makelaars
070-350 70 50
info@estata.nl

Type: 
Renovatie - Stadsvilla met veranda
Locatie: 
Den Haag, Archipel, Schelpkade 46
Grootte: 
350 m² verhuurde vloeroppervlakte en ca. 600m² eigen terrein inclusief parkeerplaatsen
Periode: 
2013